jueves, 5 de agosto de 2010

Esforç comú per promocionar el turisme de BTT


Ripollès Desenvolupament renova el conveni de col·laboració amb l'empresa Guies Nord-Sud per la promoció conjunta de les diverses rutes

El turisme de bicicleta tot terreny (BTT) cada vegada té més importància al Ripollès. El Consorci Ripollès Desenvolupament ha realitzat una forta aposta per aquest sector i gestiona la infraestructura com el centre BTT -ubicat a l'alberg de la ruta del Ferro-, 21 rutes per la comarca i la Ruta de la Transhumància que uneix Matamala amb Pi (el Conflent). “El nostre objectiu és crear xarxa per tal que els privats comercialitzin productes” explica la vicepresidenta del CRD, Maria Carme Freixa.

Un d'aquests productes és el BI-6000, la volta amb BTT al Ripollès que gestiona l'empresa d'aventura Guies Nord-Sud. Per segon any consecutiu s'ha signat un conveni de “doble promoció” per tal de donar a conèixer conjuntament la potent oferta d'un turisme desestacionalitzat. La BI-6000 enguany ja ha venut un centenar de forfets després que la temporada passada s'arribés als 300.

A més, es treballa per promocionar conjuntament les quatre rutes en bicicleta del Pirineu Oriental (a banda del B-6000, el Raids del Vent de l'Empordà, la Cerdanya 360 i el Trinxat BTT de l'Alt Urgell). “Qui faci les quatre rutes al llarg de 2011 tindrà un regal exclusiu” explica Jaume Vila, de Guies Nord Sud. Els promotors d'aquests productes també preparen una gran travessa competitiva que uneixi els 1.000 km de les quatre rutes. Només apte per a valents.

Tota l'oferta relacionada amb la BTT es pot trobar agrupada a la nova web d'informació turística que s'ha posat en marxa un any després del conveni entre l'empresa d'Eudald Maideu (ElRipolles.com) i el mateix Consorci.

No hay comentarios: