martes, 6 de octubre de 2009

TRAVESSA DELS PIRINEUS AL MAR


El pròxim dissabte 17 d’octubre Guies Nordsud organitza una travessa amb btt dels Pirineus (Camprodon) fins el mar ( St Pere Pescador).
La ruta sortirà de la Vall de Camprodon per saltar per el coll de Santigosa fins a la garrotxa, on descobrirem la magnifica fageda d’en Jordà i la zona Volcànica tot accedint desprès cap a Santa Pau i endinsar-nos per les zones més salvatges del pla de l’estany.
La part final ja ens dedicarem a circular amb el plat gros per l’alt Empordà fins desembocar el Mar, amb un total de 115 km aproximats i 1300m de desnivell positiu, amb un dinar a la cloenda i tornada amb autocar.
La sortida serà a les 7:30 del matí i la tornada sobre les 18:00 o 19:00 de la tarda.
El preu es de 50€ el qual inclou Dinar, Autocar assegurança Rc i Accidents i obsequi de la ruta.
Les inscripcions a la Web www.guiesnordsud.net /. cat o el telf 605 22 79 78.
Us hi esperem.

JOSEP Mª CABANAS ACABA LA TEMPORADA 2009 AMB BONS RESULTATS A LES CURSES DE GRAN RESISTENCIA


Josep mª Cabanas acaba amb molt bon resultats a les ultratrails de més renom del món.

L’aventura comença el mes de Maig Cabanas va ser durant una setmana a Namíbia on va disputar la cursa del Racing The Planet. Una prova de resistència per etapes amb més de 267 quilòmetres. La prova va finalitzar aquest passat dissabte a la localitat costanera de Luzerit. Josep Maria Cabanas va acabar novè.

L’atleta de les Masies de Voltregà va fer un temps de 35 hores i 13 minuts. El guanyador de la prova va ser l’espanyol Salvador Calvo. Entre els deu primers hi havien tres espanyols, dos d’ells catalans. Xavier Gómez va ser vuitè i Cabanas novè.

L’altre gran cursa on en Pep ha obtingut un molt bon resultat ha estat a Ultra trail del Mont Blanc (UTMB) on desprès de 4 edicions que ha participat aquest any tot i essent l’any més dur ha aconseguit la 49ª posició amb 28h 50min, la cursa la va tornar conquerir en Kilian Jornet amb el temps astronòmic de 21h 33min.