martes, 6 de octubre de 2009

JOSEP Mª CABANAS ACABA LA TEMPORADA 2009 AMB BONS RESULTATS A LES CURSES DE GRAN RESISTENCIA

Josep mª Cabanas acaba amb molt bon resultats a les ultratrails de més renom del món.

L’aventura comença el mes de Maig Cabanas va ser durant una setmana a Namíbia on va disputar la cursa del Racing The Planet. Una prova de resistència per etapes amb més de 267 quilòmetres. La prova va finalitzar aquest passat dissabte a la localitat costanera de Luzerit. Josep Maria Cabanas va acabar novè.

L’atleta de les Masies de Voltregà va fer un temps de 35 hores i 13 minuts. El guanyador de la prova va ser l’espanyol Salvador Calvo. Entre els deu primers hi havien tres espanyols, dos d’ells catalans. Xavier Gómez va ser vuitè i Cabanas novè.

L’altre gran cursa on en Pep ha obtingut un molt bon resultat ha estat a Ultra trail del Mont Blanc (UTMB) on desprès de 4 edicions que ha participat aquest any tot i essent l’any més dur ha aconseguit la 49ª posició amb 28h 50min, la cursa la va tornar conquerir en Kilian Jornet amb el temps astronòmic de 21h 33min.